POLIPROPILÈ - EXTERIOR 

Mostrant 1 - 4 de 4 elements
  • El model Daina intercala paral·lelament dos tipus de bucles, un trenat i un altre sense trenar i ofereix un aspecte resistent i amb una trepitjada agradable ja que el seu relleu és uniforme. Es confecciona amb un dels materials que millor suporta els raigs solars i les condicions climàtiques externes, el polipropilè.

  • La col·lecció Dara està teixida a mà amb polipropilè. Aquest material fa que la catifa es pugui col·locar a l'exterior ja que és un material resistent a l'aigua. Està disponible en 6 colors i les mides es poden personalitzar.

  • La col·lecció Dominica ha estat teixida a mà amb polipropilè, un material que fa aquesta peça resistent a l'aigua i apta per a l'exterior. Les mesures són personalitzades i està disponible en 6 colors diferents.

  • El model Donna transporta a les zones exteriors de la llar totes les virtuts decoratives i funcionals de les catifes. Està teixida amb dos trenats diferents que es sobreposen entre ells creant un original relleu sobre la base. Donna es confecciona amb polipropilè.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements